Deniz manzaralı Tiny Bademli, İzmir, Dikili, Bademli..

 


Dikili Bademli’de Kalem Adası’nın karşısında denize sıfır ve orman içi deniz manzaralı ve hayvan dostu bir işletme olan Tiny Bademli Evleri’ndeyiz! ( @tinybademli )
.

🌿 Tiny Bademli’de her şeyin ahşaptan yapılmasına özen gösterilmiş. Ahşapın sıcaklığı, denizin maviliği ve zeytin ağaçlarının yeşili uyumla bir araya gelmiş burada… Her bir evin geniş ve kendine özel bahçesi olması da buraya ayrı bir değer katmış.



✏️ Sükût heykelleri gibi dizilmiş ve içinde mutfağı olan bu tiny evler; kendine ait özel kocaman bahçeler içinde 26 metrekare genişliğinde düzenlenmiş. 
🐶 Evcil dostlarıyla gelenleri de çok mutlu edecek bir mekân burası.

.

🏖 Arkamızda zeytin ağaçları ile dolu dağlar, önümüzde masmavi Ege denizi ve Kalem Adası manzarası uzanıyor… Gün batımı panoraması da nefis!

.

✔️ Bahçede vakit geçirebileceğiniz bahçe mobilyaları ve ateş çukuru bulunmakta.🔥

.

✨ Tiny Bademli’nin gözlerden uzak konumu, arazi içine yayılmış farklı oturma alanları ile özgürce takılabileceğimiz bir ortam sunuyor. Kendinizle daha yakından ilgilenme fırsatını kaçırmayın deriz...

.

🗝 Her Tinyhouse 2 tane çift kişilik yatağa sahip 1 kişi de açılabilir puf da yatarsa 5 kişi konaklayabilir. Mutfağı da mevcut.
.




☎️ Telefon numaraları: 0533 437 75 17




Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال